TOP 5 DE INSTAGRAM 2018

Estas han sido (del número 5 al número 1), las cinco entradas de este año de Instagram que más os han gustado. Mi hijo pequeño estará contento de saber que su foto colgado la ropa ha tenido mas de 100 likes!

 
lluc.jpeg

NÚMERO 5

👉 Als meus fills (13, 11 i 8 anys) sempre els demano que controlin la quantitat de roba que posen a rentar cada dia perquè sent 5 a casa, les rentadores sempre van a tope! Els dic que hi ha peces que es poden posar dos dies perque no estan brutes. Però, és clar, a vegades és més facil posar-ho a rentar que ordenar-ho a l'habitació o recollir-ho del terra on ho han deixat. Per quan el tema es descontrola tinc un pla B: els hi faig rentar (estendre i plegar) la seva roba. No puc afirmar que hagi solucionat el problema però almenys es fan a la idea de què vol dir rentar la roba i veuen que la roba neta no arriba al seu calaix per art de màgia. Espero que en el futur serveixi d'alguna cosa.

👉 A mis hijos (13, 11 y 8 años) siempre les pido que controlen la cantidad de ropa que ponen a lavar cada día porque siendo 5 en casa, las lavadoras siempre van a tope! Les digo que hay piezas que se pueden poner dos días porque no están sucias. Pero, claro, a veces es más fácil ponerlo a lavar que ordenarlo en la habitación o recogerlo del suelo donde lo han dejado. Para cuando el tema se descontrola tengo un plan B: les hago lavar (colgar y doblar) su ropa. No puedo afirmar que haya solucionado el problema pero al menos se hacen a la idea de lo que significa lavar la ropa y ven que la ropa limpia no llega a su cajón por arte de magia. Espero que en un futuro sirva de algo.

 
6.jpg

Número 4

👉 Quan te n'adones que pots viure igual de bé (o millor) amb moltes menys coses de les que tens, és quan comences a deixar de voler coses😊😊. Perfecte!!

👉Cuando te das cuenta de que puedes vivir igual de bien (o mejor) con muchas menos cosas, es cuando dejas de querer cosas.😊😊Perfecto!!

 

número 3

👉El mes de març la Pepi de la @llibreriaindex em va donar la oportunitat de fer la meva primera xerrada d'ordre en públic. Estava mooolt nerviosa però els seus ànims i la reacció dels assistents quan vaig acabar, em va animar a fer-ne més. I començant per la #bibliotecaernestlluch(gràcies @laiavriera ) al mes d'abril, des de llavors n'he fet sis més (gràcies @mbadiaenrich ) i un taller d'ordre als armaris, tot amb la participació de molta gent interessada en l'ordre i l'organització. Espero que el que us he explicat us hagi servit, tant si ha estat per arreglar tota la casa com si només us heu decidit per un calaix de la cuina. Continuaré buscant llocs on fer xerrades i tallers perquè vull que tothom que hi estigui interessat, pugui venir. Gràcies a tot@s pel vostre suport! ( @jllorenssw T' ).

👉En marzo, Pepi de la @llibreriaindex me dio la primera oportunidad de hacer una charla de orden en público. Estaba muuuy nerviosa pero sus ánimos y la reacción de los asistentes cuando terminé, me animó a hacer más. Y empezando por la #bibliotecaernestlluch (gracias @laiavriera) en el mes de abril, desde entonces he hecho seis más y un taller de orden en los armarios, todo con la participación de mucha gente interesada en el orden y la organización. Espero que lo que os he explicado os haya sido útil, tanto si ha sido para arreglar toda la casa como si sólo os habéis decidido por un cajón de la cocina. Continuaré buscando sitios donde hacer charlas porque quiero que todo aquel que esté interesado, pueda venir. Gracias a tod@s por vuestro apoyo! (@jllorenssw T' )

 

número 2

Estic molt contenta de l'entrevista que em van fer des de @laclaumaresme i que es publica avui. Moltes gràcies per confiar en #enjoyorderpel vostre número especial sobre la Llar.

Estoy muy contenta de la entrevista que me hicieron la semana pasada desde @laclaumaresme y que se publica hoy. Muchas gracias por confiar en #enjoyorderpara vuestro número especial sobre el Hogar.

 
foto burriac.jpeg

número 1

No puc dir que torno a la rutina perquè en tot l'estiu no he deixat de venir. Calen poques coses per ser feliç.😊